Ogham
Ogham

Seizoensopening Ons Tejater Ogham: Daar komen de Kelten

Algemeen Evenementen

Lieshout - Het seizoen van Ons Tejater opent zaterdag 23 september traditiegetrouw weer met een topper op het gebied van Folk-muziek. Sfeer, gezelligheid, goede muziek: Ons Tejater heeft met Ogham weer een bijzondere band in huis gehaald.

U houdt van Ierse en Engelse Folk, zij voegen er een Schots element aan toe, met eigen composities, maar ook met bekende klassiekers. Ze zingen, fluiten, spelen op viool, harp, gitaar, mandoline, banjo, ukelele, bas, keyboard, drums, djembé, bohdran, lepels.

Wat is dat toch met Ogham?
Programmeurs van festivals en zalen vragen zich dat af… Hoe komt het dat Ogham de tent, de zaal, het plein weer vol weet te krijgen? Is het de stem van Dagny, die bewondering afdwingt, zowel met de rustige ballades als met de meer up-tempo nummers en vooral ook als ze zichzelf begeleidt op de harp? Is het Hilde op de viool? Je wil spontaan met haar meespringen als ze op volle snelheid een reel of jig speelt. Dat alles begeleid door vier heren op gitaar, mandoline, banjo, lepels, mondharmonica, bohdran, fluit, tinwhistle, keyboards, bas en drum. Dankzij een luchtige, humoristische presentatie ontstaat een fijne sfeer en is er een warm contact tussen band en publiek.

Ogham bestaat uit Ber Vekemans (zang, gitaar, mandoline en fluiten), Albert Bull, (gitaar, banjo, mandoline, ukelele en lepels), Noutd Janssen (bas, keyboards en zang), Dagny van der Loo (zang, harp en bodhran), Hilde van Rijsewijk (viool en zang).

Natuurlijk trakteert Ons Tejater u in de pauze weer op een consumptie. Reserveren is mogelijk via www.vierbinden.nl/onstejater of telefonisch: 0499-422878 (maandag t/m donderdag na 13.00 uur en vrijdag na 18.00 uur.) Een avondje echt uit, bij u in de buurt: kom naar Ons Tejater!

Zaterdag 23 september om 20.30 uur in het Dorpshuis van Lieshout. De entree bedraagt €10,00.