Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: a6238d
Kunst en Cultuur

STEMP sleept twee nominaties in de wacht

Laarbeek/Gemert – Ruim drieduizend mensen genoten eind vorig jaar van de musical 'Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat' van STEMP in de Eendracht in Gemert. En dat is niet voor niets geweest. Met twee nominaties op zak gaat STEMP naar het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Vorige week is bekend gemaakt dat uit de ruim tachtig ingezonden amateurmusicals STEMP twee nominaties in de wacht sleepte: één voor de beste Musical Comedy en één voor de beste Hoofdrolspeelster. Dat is Tamara Heuveling in haar rol als vertelster. In de categorie Beste Musical is Joseph een van de drie producties die kans maakt op de Amateur Musical Award 2017.

Een afvaardiging van STEMP gaat dus op 20 november naar de uitreiking van de Award 2017 in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Maar daar moet ook nog gewerkt worden. De opdracht luidt om twee nummers uit Joseph op te voeren. Musicalcoryfeeën Jacques d'Ancona (voorzitter), Marianne van Wijnkoop, Hans Cornelissen, René van Kooten, Lone van Roosendaal en kostuumontwerper Arno Bremers zitten in de vakjury en dat zijn niet de minste namen in de musicalwereld. Laarbeekenaren die STEMP die avond vertegenwoordigen zijn: Brenda Heijne, Fenne Bongers (Beek en Donk), Mandy Prins, Frans van den Nieuwenhof, Suze van den Nieuwenhof en Peter van Vijfeijken (Lieshout).

Stichting STEMP organiseert elke twee jaar een grote musicalproductie voor Gemert en omstreken. Zo zijn de audities voor 'Shrek de Musical' zijn net achter de rug. Dat belooft wat in november 2018.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>