Afbeelding

Seizoensafsluiter MuziektuinPodium met gevarieerde concertmiddag

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - De Stichting MuziektuinPodium sluit zondag 24 september het seizoen af met een gevarieerde concertmiddag in de Muziektuin van Beek en Donk.

De middag wordt om 13.00 uur geopend door het blaasorkest De Muziekvrienden. Het orkest speelt moderne blaasmuziek zoals pop, rock, latin, chansons en swing, maar ook Egerländer en Tsjechische blaasmuziek, dixieland, wals en polka. Omstreeks 14.00 uur vervolgt het Gemengd Koor Primavera uit Lieshout het programma. Hun repertoire bestaat uit popsongs, musicalliedjes, evergreens, volksliedjes en ballades. Om 15.00 uur volgt een optreden van de Koninklijke Harmonie O&U. Het is inmiddels traditie dat dit plaatselijke orkest optreedt op de laatste concertmiddag van het seizoen. Om circa 16.00 uur wordt het programma afgesloten met een optreden van de BigBand Nuenen. Het repertoire dat zij brengen bestaat uit jazz bigband nummers. Namen als Glenn Miller, Duke Ellington, Paul Desmond, Count Basie, Jerry van Rooyen en Rob Pronk (dé arrangeurs van de beroemde Skymasters) zijn geen onbekenden voor de band en ook het publiek zal vele stukken herkennen.

Het bestuur van de Stichting MuziektuinPodium nodigt iedereen van harte uit deze gratis optredens bij te wonen. Voor meer informatie over de stichting en de optredende groepen, kunt u terecht op www.muziektuinpodium.nl.