Wil jij ook in de jeugdraad van C.V. De Raopers?
Wil jij ook in de jeugdraad van C.V. De Raopers?

Geef je op voor de jeugdraad van C.V. De Raopers

Algemeen Carnaval

Lieshout - Zit je in groep 8 en woon je in Lieshout? Dan wil de jeugdcommissie van de Raopers graag met jou een mooi carnavalsjaar maken.

Samen met je klasgenoten kun je dit jaar op een bijzondere manier carnaval vieren. Voor iedereen is er een plek in de jeugdraad. Maar misschien vier je dit jaar wel carnaval als jeugdprins of jeugdprinses. Of wat dacht je van jeugdadjudant of hofdame. En wie wil er dit jaar als nar de carnaval nog wat vrolijker maken?

De jeugdraad heeft een eigen receptie waar al je familie en vrienden uitgenodigd zijn om je te feliciteren. Ook bezoeken ze als jeugdraad de recepties van de omliggende dorpen. Tijdens de carnavalsdagen maakt de jeugdcommissie er met het jeugdcarnaval een leuk feestje van.

Woon je in Lieshout maar zit je niet in Lieshout op school? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom. Je heb maar 1 jaar de kans. Mis het niet en vier met hen carnaval 2018. Geef je op voor 1 oktober via het formulier wat op school uitgedeeld is of vraag het formulier op via jeugd@cvderaopers.nl.