Archieffoto van Runningteam Laarbeek in 2016
Archieffoto van Runningteam Laarbeek in 2016

Runningteam Laarbeek ook in 2018 van de partij

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Het Runningteam Laarbeek kende een succesvol seizoen 2016-2017. De Roparun 2017 leverde in totaal €5.497.643,00 op. Daar heeft het Running team Laarbeek €18.358,23 aan bijgedragen en daar zijn ze trots op.

Door de inzet van de teamleden tijdens de vele activiteiten, maar ook door sponsors van groot tot klein, konden ze die bijdrage realiseren. Running team Laarbeek is ervan overtuigd dat ze voor de palliatieve zorg van kankerpatiënten een goede bijdrage leveren, daarvan zien ze in hun omgeving veel voorbeelden.

Dat alles zorgt ervoor dat het team besloten heeft om ook in 2018 weer van de partij te zijn tijdens de Roparun, die van 19 tot en met 21 mei 2018 gehouden wordt. De weg daarnaar toe is nog zo'n 240 dagen en in die tijd ondernemen zij weer veel activiteiten om geld op te halen voor de palliatieve zorg van patiënten met kanker.

U komt hen weer tegen met de bekende loten, de wafels tijdens de koopzondagen bij de Biezen in het najaar, maar ook op vlooienmarkten, de Oranjeloop, de bandjesavond, de bootcamp en het ophalen van het bevrijdingsvuur tijdens de 4 -5 mei viering. Maar er zijn ook nieuwe activiteiten op komst.

Het team is alweer bijna compleet. Een aantal mensen nam na veel jaren trouwe dienst afscheid, hartelijke dank voor de inzet die ze pleegden. Een aantal nieuwe mensen zijn tot het team toe getreden. Maar zij zoeken nog ondersteuning voor de catering tijdens het pinksterweekend.

Ondersteuning bij de andere activiteiten is natuurlijk altijd welkom. Als u dit doel een warm hart toedraagt, neem dan contact op met een van de leden van het team (www.runningteamlaarbeek) of met ondergetekenden. U bent van harte welkom. U hoeft niet per se mee naar de Roparun, ook op andere dagen is uw inzet belangrijk .

Neem contact op met voorzitter Jan Dekkers via tel. 06-43970065 of met de secretaris Hein Maas: 06-22604553. U kunt zich ook aanmelden via hf.maas@gmail.com.