De spelersgroep van 'De kleine prins'
De spelersgroep van 'De kleine prins'

'De kleine prins', een wonderlijk sprookje

Algemeen Evenementen

Mariahout – In Openluchttheater Mariahout is aanstaande zaterdag om 20.00 uur de laatste kans om het wonderlijke sprookje 'De kleine prins' te aanschouwen. In een schitterend decor met prachtige verlichting spelen de spelers van toneelvereniging Mariahout een verhaal met meerdere lagen.

Prestatie van formaat
Een makkelijk verhaal is het niet, 'de kleine prins'. Toch zetten de spelers van de toneelvereniging het verhaal overtuigend neer. De dertienjarige Willem van Uden speelt als kleine prins 'de sterren van de hemel'. Het ritme en starheid van 'de grijze massa' wordt door de groep ritmisch overgebracht. Debbie Segboer speelt het meisje dat moet kiezen tussen haar studie en boekenwijsheid of het volgen van haar fantasie. Een excentrieke piloot neemt haar mee op ontdekkingstocht waarbij de verschillende levensfases van de piloot weer uitstekend door drie acteurs vertolkt worden.

Schitterend schouwspel
Pak de boodschap uit het verhaal of dompel je gewoon onder in de magische wereld die de toneelvereniging op de planken zet. De creativiteit om het bijzondere verhaal van Mark Osborne op het toneel uit te beelden is uitstekend geslaagd. Geniet van de schitterende kostuums, het prachtige decor, een grote groep acteurs in verschillende leeftijden en de geweldige verlichting. Want het schouwspel alleen is al een lust voor het oog.

Voorstelling 'De kleine prins' is zaterdag om 20.00 uur in Openluchttheater Mariahout. Meer informatie: www.toneelverenigingmariahout.nl en www.openluchttheatermariahout.nl.