Tonnie van Berlo (zwart-groen shirt) in actie namens TTV Een en Twintig 3. Zijn team speelde gelijk bij Flash in Eindhoven
Tonnie van Berlo (zwart-groen shirt) in actie namens TTV Een en Twintig 3. Zijn team speelde gelijk bij Flash in Eindhoven

Droomstart voor TTV Een en Twintig in najaarscompetitie

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Het tweede team van Tafeltennisvereniging Een en Twintig uit Beek en Donk is de najaarscompetitie uitstekend begonnen. In en tegen Veldhoven werd het zevende team vorige week maandag met grote cijfers verslagen: 1-9.

Een uitstekend spelende Rowena de Haas won samen met Joost van Goch betrekkelijk eenvoudig het dubbelspel en ook in de enkelpartijen bleven de twee ongeslagen. Ook invalster Aum van Berlo was in goeden doen. Zij won twee enkelwedstrijden en had daarmee ook een belangrijk aandeel in de overwinning.

Ook het vierde team nam het die avond op tegen Veldhoven. Roel Beekmans en Patrick Biemans deden het samen met invaller Tim van Dalen zeker niet onverdienstelijk. Patrick en Roel trokken na een spannende dubbelpartij aan het langste eind. In de vijfde set bleek het tweetal met 7-11 te sterk. Het team keerde uiteindelijk met een kleine nederlaag op zak huiswaarts: 6-4.

Alle uitslagen op een rij
TTV Veldhoven 7 – Senioren 2 1-9
Flash 6 – Senioren 3 5-5
TTV Veldhoven 13 – Senioren 4 6-4

Meer info?
Ook interesse in de snelste balsport ter wereld? Kom gerust eens langs in de tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk. Voor meer informatie, uitslagen, standen kijk op de website of volg de vereniging op Twitter en Facebook.