Sabina Gijsbers-van Zantvliet (l) en Tonnie Verleisdonk
Sabina Gijsbers-van Zantvliet (l) en Tonnie Verleisdonk

Jubilarissen Gemengd Koor De Klokkengieters

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - Op de jaarlijkse feestdag van Gemengd Koor De Klokkengieters Aarle-Rixtel werden twee jubilarissen gehuldigd. Mevr. Tonnie Verleisdonk is al 40 jaar een verdienstelijk lid van het koor. Zij werd door de voorzitter gefeliciteerd met deze mijlpaal en kreeg een mooi cadeau overhandigd. Ook mevr. Sabina Gijsbers-van Zantvliet werd gefeliciteerd. Zij is ruim 12,5 jaar secretaris bij het koor. Ook zij kreeg een cadeau overhandigd.

Een derde jubilaris kon in verband met haar vakantie niet aanwezig zijn op deze feestdag. Mevr. Jacobine Wouters is 12,5 jaar lid van het koor. Zij zal op een later tijdstip gefeliciteerd worden met dit jubileum.

Gemengd Koor De Klokkengieters is nog steeds op zoek naar nieuwe leden. Als u graag zingt, kom dan eens luisteren op een van de repetitieavonden. Deze zijn op de maandagavond van 20.00 tot 22.15 uur in Conferentiecentrum De Couwenbergh, Dorpsstraat 1 in Aarle-Rixtel. U bent van harte welkom. Inlichtingen kunt u inwinnen bij de secretaris: Sabina Gijsbers-van Zantvliet, telefoon 0492-382170.

Graag attendeert het koor u op het najaarsconcert op zondagmiddag 8 oktober. Dit concert wordt gehouden in de Parochiekerk in Aarle-Rixtel. Aanvang 15.00 uur. Het concert duurt ca. 1,5 uur. Naast Gemengd Koor De Klokkengieters zijn als gastkoren aanwezig Gemengd Koor Vivace uit Heeswijk en koor Lighthouse uit Helmond. Ook hier bent u van harte welkom.