De Wanhoop en De Keiegalmers
De Wanhoop en De Keiegalmers

Optreden De Wanhoop op 'Ons Brabant Festival'

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel/Helmond - Dit jaar start 'Ons Brabant Festival' in Helmond met haar tweede editie. In tegenstelling tot 2016 wordt dit jaar het evenement uitgesmeerd over drie dagen om daarmee nog meer (vooral jonge) bezoekers te trekken.

Het evenement begint op vrijdag 29 september en duurt tot en met zondag 1 oktober. Het totale programma is te vinden op www.onsbrabantfestival.nl.

Onderdeel van het totale programma zijn optredens in de Gaviolizaal, die voor dit evenement als motto heeft gekozen 'De Gaviolizaal gaat vreemd'. Op zondagmiddag 1 oktober treedt onder meer het orkest De Wanhoop uit Aarle-Rixtel samen met de bekende amusementszanggroep 'De Keiegalmers' uit Helmond op. Hun repertoire bestaat uit bekende levensliederen en evergreens, die op humoristische wijze zijn omgezet in het Brabants/Helmonds dialect. De (muzikale) leiding is in handen van Hubert Geurts en Lex Coolen.

Op het middagprogramma (aanvang 13.00 uur) staan vervolgens het optreden van het Gemertse koor 'Van Wôr Ik Ben' en (vanaf 15.30 uur) het optreden van niemand minder dan deephouse-dj 'Missinglinkx' (David Stockx). Kortom een programma met voor ieder wat wils en wat u eigenlijk niet mag missen. De toegang is gratis.