Afbeelding

Drukke tijden voor Budoclub Beek en Donk

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Het seizoen is nog maar net begonnen, of de kalender voor de budoka's van Budoclub Beek en Donk is weer goed gevuld. Zo hebben ze de afgelopen weken aan diverse activiteiten meegedaan.

Op 10 september was de Budoclub present bij Laarbeek Sportief. De karategroep heeft een spetterende demonstratie gegeven in Sporthal d'n Ekker.

Op zaterdag 16 september was er voor alle leden een uitstapje naar het Billy Bird park in Volkel. Circa 50 leden en begeleiders gingen mee. Dankzij het goede weer konden ze van alle faciliteiten genieten.

Lage bandentoernooi Judovereniging Mierlo Hout
Budoclub Beek en Donk was zondag 24 september met 8 judoka's te gast bij Judovereniging Mierlo-Hout. Bart van de Boogaart behaalde een 2e prijs nadat hij 3 wedstrijden met ippon wist te winnen. Daan van de Boogaart werd 1e in zijn poule nadat hij met mooie worpen meerdere wedstrijden won. Edin Mesanovic heeft hard moeten werken voor een 4e prijs. Stef van Gend en Raf van de Bruggen zaten samen in een poule. Stef werd 2e, Raf judode zijn eerste lage banden wedstrijd en behaalde de 4e plaats. Nout Willems wist mede door zijn prachtige worpen 1e te worden. Pedro Carilhao moest hard aan het werk, maar wist hiermee wel de 1e plaats te bemachtigen. Tjeerd van Rijbroek ontbreekt op de foto, hij raakte tijdens zijn 2e wedstrijd geblesseerd, desondanks haalde hij toch de 2e plaats. Tjeerd veel beterschap!

Heb je interesse in judo of karate, kom dan gerust eens langs op een van hun kijkavonden. Deze vinden plaats op de eerste vrijdag en zaterdag van de maand. Meer info vind je op www.bcbeekendonk.nl.