Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Leden VIER komen informeel samen bij Snoeperij Jantje

Zakelijk Algemeen

Aarle-Rixtel – Een informeel bedrijfsbezoek met een educatief tintje. Dat was de activiteit van Ondernemersclub VIER bij Snoeperij Jantje in Aarle-Rixtel. Na een uitleg over een nieuwe duurzaamheidscheque, die binnen VIER geïntroduceerd wordt, leidden David en Marscha Verstappen – eigenaren Snoeperij Jantje – de aanwezige leden door het pand. Met passie vertellen de twee over hun bijzondere zaak.

Duurzaamheidscheque
Tijdens de Dragon's Den in juni won Ondernemersclub VIER een mooi bedrag met hun idee van het maken van een duurzaamheidscheque bij Laarbeekse bedrijven. VIER-lid Geert Heesakkers vertelde tijdens het bedrijfsbezoek over de duurzaamheidsmonitor die er gaat komen, met de nut en noodzaak hiervan voor Laarbeekse bedrijven. Een educatieve voorlichting, waarin uitgelegd werd hoe het in zijn werk gaat en hoe er verdiend kan worden aan verduurzaming van bedrijfsvoering en bedrijfspanden.

Snoeperij Jantje
Na de presentatie van Geert was het de beurt aan David en Marscha om met veel enthousiasme hun bevlogen ondernemerschap uit de doeken te doen. Bijna vijf jaar geleden startte dit echtpaar hun snoepwinkel, waar ze zorg en dagbesteding integreren in een 'normale' bedrijfsvoering. Met hun passie en fris ondernemerschap runt het Aarlese echtpaar met medewerkers, vrijwilligers en stagiaires deze prachtige snoepwinkel.

Activiteiten VIER
De volgende activiteit van VIER staat in november gepland. Dit belooft een groots, bijzonder bedrijfsbezoek te worden. Houd de website in de gaten voor meer informatie: www.vierlaarbeek.nl.