Afbeelding

Nieuw: 'Keezentoernooi' bij De Tapperij

Algemeen Algemeen

Beek en Donk – Het bordspelletje 'Keezen' wordt steeds populairder. Veel mensen raken verslaafd aan het leuke gezelschapsspel. Reden genoeg om een heus 'Keezentoernooi' op te zetten! Dit gaat vanaf oktober maandelijks van start bij Café-Zaal de Tapperij in Beek en Donk.

'Keezen'
Aan het 'Keezentoernooi' neem je per koppel deel. Je gaat dus op zoek naar iemand, die met jou een avondlang dit spelletje gaat spelen. Middels een roulatiesysteem speel je een aantal spellen achter elkaar, steeds tegen een ander koppel. Er wordt gespeeld op de officiële spelborden. 'Keezen' heeft iets weg van 'Mens Erger Je Niet'. Ken je het spel (nog) niet? Geen probleem! Het is heel gemakkelijk om te leren; je kunt zo instappen in het toernooi. Na een aantal rondes wordt de stand van zaken opgemaakt en volgt er een einduitslag.

Toernooi
Het 'Keezentoernooi' vindt iedere tweede vrijdag van de maand plaats, en start op vrijdag 13 oktober om 19.30 uur. Het toernooi loopt door tot en met mei. Iedere 'Keezenavond' wordt bekendgemaakt wie de nummers 1,2 en 3 van de avond zijn. Zij ontvangen een leuke prijs! Uiteindelijk worden de hoogste 6 scores van een koppel bewaard voor de einduitslag in mei. Daaruit volgt dan een algemeen kampioen van het gehele 'Keezentoernooi'. Je mag dus als koppel twee keer verhinderd zijn, om toch kans te kunnen maken op deze titel.

Aanmelden of meer informatie
Deelname aan het toernooi kost €3,00 per persoon. Inschrijven kan tot een paar dagen van tevoren via het emailadres keezentapperijbeekendonk@gmail.com. Je kunt dit emailadres ook gebruiken als je meer informatie wilt ontvangen. Wil je meedoen aan het eerste 'Keezentoernooi'? Schrijf je dan voor 10 oktober in! Je wordt dan op vrijdag 13 oktober uiterlijk 19.30 uur bij De Tapperij verwacht voor een gezellige avond! Hopelijk tot dan!