Beachsoccer, een van de leuke activiteiten van Laarbeek Actief
Beachsoccer, een van de leuke activiteiten van Laarbeek Actief

Herfstvakantie activiteiten bij Laarbeek Actief

Sport Evenementen

Laarbeek - Laarbeek Actief heeft in de zomer weer een aantal activiteiten georganiseerd. Net als de voorgaande vakanties was dit een groot succes. Ook in de herfstvakantie 2017 gaan ze met kinderen, jeugd en volwassenen verschillende sportactiviteiten doen in Laarbeek. In de week van 16 tot en met 20 oktober vinden de sportactiviteiten plaats.

Jeugd
Laarbeek Actief heeft voor zowel jong als oud een groot aantal activiteiten op touw gezet. Zo gaan ze voor de jeugd onder andere bootcampen, soccersquashen, badmintonnen, wipe-out, paintballen, kleutersurvival, tafeltennisspektakel en beachvoetballen met stropdas schieten!

Volwassenen
Naast activiteiten voor de jeugd staan er ook activiteiten gepland voor volwassen, o.a. bootcampen en actief bewegen bij de beweegtuin in Lieshout, op dinsdag en vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. Kijk voor het volledige programma op www.laarbeekactief.nl.

In samenwerking met locaties, verenigingen en organisaties in Laarbeek is Laarbeek Actief druk bezig om de kinderen en volwassen in beweging te krijgen en van de activiteit te laten genieten. Ook bieden zij een sportmiddag aan voor 'de Nieuwe Werf', ORO in Beek en Donk. Om voor mensen met een beperking sporten uniek te maken. Dit vindt plaats in Sporthal d'n Ekker van 14.00 tot 15.15 uur.

Doel
Het doel van deze activiteiten is om zoveel mogelijk mensen binnen Laarbeek, van jong tot oud, plezier te laten hebben in bewegen. Laarbeek Actief wil deze mensen aan het sporten krijgen, én behouden. Daarnaast kunnen kinderen kennis maken met verschillende sporten in de gemeente.

Samenwerking
Laarbeek Actief en ViERBINDEN werken nauw samen met de lokale verenigingen/bedrijven. Zo worden er enthousiaste kinderen vanuit de activiteiten doorgestuurd naar de verenigingen, waardoor deze extra leden kunnen verwelkomen. Verenigingen binnen Laarbeek denken mee en geven zo ook hun draai aan de activiteiten.

Informatie en inschrijving
Blijf op de hoogte door de Facebookpagina 'Laarbeek actief' en de website in de gaten te houden. Ga voor inschrijving naar: www.laarbeekactief.nl/vakantieactiviteiten. Meer informatie is ook verkrijgbaar door te mailen naar: jvdenden@vierbinden.nl.