Archieffoto
Archieffoto Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Maak een herfstwandeling voor Team Twaalf25

Algemeen Evenementen

Mariahout - Het is nog ver weg, maar het komt steeds dichterbij: Alpe d'HuZes 2018! Dit is een actie waarbij deelnemers geld bijeenbrengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. KWF bevordert en ondersteunt onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen.

De ouders en vrienden van het team Twaalf25, dat bestaat uit: Elke Dekkers, Bart Donkers, Joris Dekkers, Serge van Hout, Geert van Doorn en Maarten Gilsing willen graag helpen om 6 teamleden van het team op 7 juni 2018 mee te laten fietsen in Frankrijk met dit evenement. Er is in totaal een bedrag van €15.000,00 aan inschrijfgeld nodig. Zij willen graag helpen om dit geweldige doel te realiseren.

Op zondag 22 oktober houden zij een herfstwandeling. Het gaat hier om een wandeltocht van circa 7 km en een kortere tocht van circa 6 km. De kosten voor deze wandeltocht bedragen €5,00 voor volwassenen en €2,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Je krijgt hiervoor een leuke wandelroute. Onderweg zijn er 2 pauzeplaatsen, er is wat te drinken en wat lekkers.

De startplaats is bij de Fam. Dekkers, Tuindersweg 37 Mariahout. Je kunt starten tussen 10.00 en 13.00 uur. Aan het eind van de tocht kun je bij de Fam. Dekkers gezellig wat nabuurten en er is tegen een kleine vergoeding een lekker hapje en/of drankje te koop, ook dit komt weer ten gunste van Alpe d'HuZes.

Willen jullie team Twaalf25 ook steunen, dan zien zij jullie graag zondag 22 oktober.