Afbeelding

Dansmariekes C.V. De Raopers in het nieuw

Algemeen Carnaval

Lieshout - C.V. De Raopers viert het komende carnavalsseizoen hun 55-jarig bestaan. Dit is een mooie gelegenheid om de dansmariekes in het nieuw te steken. De leiding wilde graag een speciaal moment maken van de presentatie van de pakjes. Daarom werd op donderdag 5 oktober een presentatieavond gehouden. Hierbij mochten de dansmariekes familie, vrienden en bekenden uitnodigen.

Het werd een spetterende avond, die gehouden werd bij Café/Zaal de Koekoek. De dansmariekes konden over een heuse catwalk hun nieuwe pakje showen. Onder het genot van een glas champagne werden de meiden, met luid applaus, bewonderd en lieten ze hun nieuwe dans zien aan de ruim 100 aanwezigen. Een mooie en onvergetelijke avond! Bedankt voor ieders aanwezigheid. Ook een hartelijke dank aan Café/Zaal de Koekoek en Ronald van Halteren.

2e hint
De dansmariekes hebben veel zin in de carnaval en ook zij zijn in afwachting van de nieuwe Prins. Om hier verder over te kunnen gissen volgt de tweede hint: 'Je kent hem van binnen en buiten'.