Archieffoto 1e editie 'Kweet Ut'
Archieffoto 1e editie 'Kweet Ut' Foto: Liesbeth van Boxtel

Aanmelden oMase dorpskwis 'Kweet ut' Mariahout – Lieshout

Algemeen Evenementen

Mariahout - Zoveel enthousiaste mensen, zoveel plezier met elkaar. Het gezonde strijd gevoel konden ze niet negeren. Na een zeer succesvolle 1e editie van de oMase Dorpskwis 'Kweet ut' houden ze op 23 februari 2018 voor de 2e keer een dorpskwis. Aanmelden voor deze 2e editie kan tussen 18 oktober en 8 november.

Om deze dorpskwis overzichtelijk te houden en het dorpse kleinschalige karakter te bewaren, kunnen zich maximaal 40 teams aanmelden. Bent u later, dan wordt u op een reservelijst geplaatst.

De Dorpskwis 'Kweet ut' bestaat uit vragen verdeeld over 10 categorieën, praktische opdrachten, een geheime (individuele) opdracht, sponsorvragen en een denk-doe opdracht.

Iedere deelnemende groep kiest een goed doel uit. Mocht hun groep als een van de beste eindigen dan gaat het prijzengeld naar het goede doel van hun keuze. Het prijzengeld gaat dus niet naar de individuele deelnemers zelf.

Iedereen is 23 februari 2018 welkom. Het wordt dus echt een dorpskwis voor iedereen, ongeacht leeftijd en geslacht. Elke groep betaalt een eigen bijdrage van €20,00. Informatie en inschrijfformulier zijn op te vragen via info@omase.nl of in te zien op www.omase.nl/activiteiten. De organisatie wenst iedereen succes met de voorbereidingen.

Voor de volledigheid: Inschrijfformulier opsturen: info@omase.nl. Betaling € 20,00 per groep: NL68RABO0128912413 t.n.v. oMase Mariahout o.v.v. 'inschrijving dorpskwis 2'. Inschrijftermijn sluit op 8 november. Daarna komt men op de reservelijst. Nadere informatie : Marieke Hulsen, tel. 0499-422268.