Afbeelding

Sounds of Drums met 'Around the world' in Ons Tejater

Algemeen Evenementen

Lieshout - Dankzij een samenwerking met de Slagwerkgroep van harmonie St. Caecilia brengt Ons Tejater op zaterdag 28 en zondag 29 oktober theatershow 'Around the world'. Laat je aan de hand van Slagwerkgroep St. Caecilia meevoeren op een indrukwekkende, spectaculaire en vooral swingende reis rond de wereld.

Theatervoorstelling Sounds of Drums vertelt het verhaal van vier straatmuzikanten die met hun zuurverdiende geld een reis rond de wereld maken. Ze doen daarbij alle continenten aan, een reis voor muzikale ontmoetingen en mooie nieuwe vriendschappen. Er gaat letterlijk een wereld aan slagwerkmuziek voor ze open.

De Lieshoutse en Mariahoutse slagwerkgroep wordt bijgestaan door een klein leger aan gastmuzikanten, blazers, combo en theaterkoor Nutsz uit Helmond. Nutsz is een enthousiaste en veelgevraagde groep zangers en zangeressen die al jaren aan de weg timmert in theaterland.

De drijvende kracht achter de voorstelling is natuurlijk de Slagwerkgroep van St Caecilia. Opgericht in 1956 en het stadium van simpele drumband al lang voorbij. Tegenwoordig maakt het orkest gebruik van een vrachtlading aan instrumenten, van klassieke drums, percussie, melodisch slagwerk, tot olievaten en remschijven.

Kortom: Alle elementen voor een spectaculaire en swingende show zijn aanwezig. Laat je verbazen en ben erbij! Zaterdag 28 oktober, aanvang 20.30 uur en zondag 29 oktober, aanvang 14.00 uur; in de theaterzaal van het Dorpshuis, Grotenhof 2 te Lieshout. Entree €12,50 (incl. 1 consumptie). Reserveren kan alleen nog voor de voorstelling op zondagmiddag via www.vierbinden.nl/onstejater. De zaterdagavondvoorstelling is geheel uitverkocht.