Team Twaalf25, met vlnr: Maarten Gilsing, Serge van Hout, Geert van Doorn, Joris Dekkers, Bart Donkers en Elke Dekkers
Team Twaalf25, met vlnr: Maarten Gilsing, Serge van Hout, Geert van Doorn, Joris Dekkers, Bart Donkers en Elke Dekkers

Steun Team Twaalf25 in de aanloop naar Alpe d'HuZes

Algemeen Evenementen

Mariahout - Ouders en vrienden van Team Twaalf25 hebben voor zondag 22 oktober een wandeltocht georganiseerd. Het team bestaat uit: Elke Dekkers, Bart Donkers, Joris Dekkers, Serge van Hout, Geert van Doorn en Maarten Gilsing. Zij willen graag helpen om deze teamleden op 7 juni 2018 mee te laten fietsen in Frankrijk met de Alpe d'Huzes. Er is in totaal een bedrag van €15.000,00 aan inschrijfgeld nodig. Met deze wandeltocht helpen zij het team een stukje op weg, om dit geweldige doel te realiseren.

Het gaat hier om een wandeltocht van circa 6 km en een langere tocht van ongeveer 7 km. De kosten voor deze wandeltocht bedragen €5,00 euro voor volwassenen en voor kinderen tot en met 12 jaar €2,00 euro. Je krijgt hiervoor een leuke wandelroute, onderweg zijn er 2 pauzeplaatsen, er is wat te drinken en wat lekkers.

De startplaats is bij de Fam. Dekkers, Tuindersweg 37 te Mariahout. Je kunt starten tussen 10.00 en 13.00 uur, aan het eind van de tocht kun je bij de Fam. Dekkers gezellig wat na kletsen en er is tegen een kleine vergoeding een lekker hapje en/of drankje te koop. Ook is er een geweldige loterij, met maar liefst meer dan 55 mooie gesponsorde prijzen. Dit alles komt ten gunste van Alpe d'HuZes. Willen jullie team Twaalf25 ook steunen, dan zien zij jullie graag op 22 oktober.