Archieffoto 2016
Archieffoto 2016 Foto: Ingezonden

Steun Team Unforgettable

Algemeen Algemeen

Boerdonk/Laarbeek - Een goede fysieke en mentale gezondheid is belangrijk voor iedereen. Vaders, partners, broers en vrienden verkeren in een gezondheidscrisis waar niet over wordt gepraat. Mannen overlijden te jong. Deze stilte moet doorbroken worden. Dit is de doelstelling van de Movember Foundation. Daarom onderneemt Team Unforgettable actie!

Binnen hun vrienden- en kennissenkring zijn zij geconfronteerd met de vreselijke en onvergetelijke gevolgen van kanker. Voor het vijfde jaar vraagt het team op eigen spontane wijze aandacht voor prostaat- en teelbalkanker, maar ook voor kanker in het algemeen.

In 2017 gaat het Team Unforgettable opnieuw voor het leveren van een (financiële) bijdrage aan het voorkomen, bestrijden en genezen van kanker. Dit jaar vragen ze niet alleen in de actiemaand november aandacht voor het goede doel. Zij organiseren het hele jaar door ludieke, sportieve en gezellige activiteiten. Sluit je aan bij dit team of doe mee met één van hun activiteiten en maak van Movember een onvergetelijk initiatief. Volg hen via hun teampagina: https://nl.movember.com/team Unforgettable en Facebook: Team Unforgettable.