Afbeelding

Gevarieerd winterprogramma T.S.C. Aan de Wielen

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - De wintercommissie van Aan de Wielen uit Aarle-Rixtel heeft het complete programma voor het seizoen 2017-2018 vastgesteld en is op zoek naar Laarbekenaren die mee willen crossen.

Naast een zestal maandelijkse kaartavonden en de wekelijkse fysio-fitness-avonden, staan de volgende activiteiten gepland: twee officiële veldtoertochten op 12 november en 7 januari, de kerstspeurtocht op 26 december, de koppelcross in samenwerking met de Runnersclub Lieshout op 17 december en een viertal crossen op de zondagmorgen. De eerste cross zal plaatsvinden op 29 oktober. De commissie heeft in overleg met het bestuur besloten dat niet alleen ADW-ers hieraan mee mogen doen, maar ook andere belangstellenden uit Laarbeek.

Er wordt gereden in twee categorieën. De start in de bossen is telkens om 10.30 uur en de wedstrijdduur bedraagt ongeveer 30 minuten. Wie interesse heeft, kan informatie opvragen bij: bramswinkels@hotmail.com of bij m.fuchs@fuchsautomation.nl.

Natuurlijk nemen een aantal leden ook deel aan veldtoertochten en andere activiteiten in de regio, maar degenen die op een recreatieve manier willen veldtoeren kunnen ook in de winterperiode bij Aan de Wielen terecht. Bel daarvoor naar Rini Daniëls, tel. 0492-382340.