Trainer Han van Rosmalen

ASV'33 haalt eerste punt binnen op bezoek bij Bavos

Aarle-Rixtel - Eindelijk heeft ASV'33 haar eerste succesje geboekt, uit bij Bavos werd een verdienstelijk gelijkspel behaald. Na 90 minuten stond er een 2-2 eindstand op het scorebord.

ASV'33 kwam sterk uit de startblokken en na acht minuten op de klok kon de ASV'33 aanhang al juichen. Thomas Fritsen verscheen vrij voor de doelman van Bavos en die liet hij kansloos 0-1. Hierna kwam Bavos wat gevaarlijker voor het doel van ASV'33 maar behoudens een kopbal die voor Martijn Verbakel een klein klusje was kwamen ze niet. Toch scoorde Bavos in de 29e minuut de gelijkmaker, de rechtsbuiten van Bavos omspeelde de verdediging van ASV'33 simpel, trok de bal terug en een aanvaller van Bavos kon makkelijk de bal in het Aarlese doel deponeren 1-1.

Kort voor rust nog een goede mogelijkheid voor ASV'33 de snelle Michiel v.d. Steen rukte op langs de zijlijn ging richting doel en zijn pegel belande op de paal van het vijandelijke doel, deze actie had zeker een beter lot verdiend maar helaas. Na de rust werd de wedstrijd rommeliger, en zeven minuten na rust kwam Bavos op voorsprong, een Bavos aanvaller kreeg vrije doorgang en kon makkelijk zijn ploeg op voorsprong brengen. In deze fase was Bavos de meest gevaarlijke ploeg. Halfweg de tweede helft bracht Han van Rosmalen twee nieuwe krachten tussen de lijnen, de jonge Lucas v.d. Ven en Thijs van Uden. Hierna kreeg ASV'33 meer grip op het spel van Bavos, en nu waren de rollen omgekeerd en werd ASV'33 meerdere malen gevaarlijk. Thijs van Uden verscheen vrij voor de doelman van Bavos maar werd terug gefloten voor buitenspel, een twijfelachtige beslissing van de scheidsrechter. Maar succes voor ASV'33 bleef niet uit, even later een mooie aanval, de bal werd terug gelegd op Teun van Asten, die schitterend afrondde 2-2. Hierna had ASV'33 zelfs de winst nog kunnen pakken, maar op acties van Thijs van Uden en Lucas v.d. Ven was de Bavos goalie meester. Toch gezien de gehele wedstrijd een voor beide ploegen een terecht resultaat, en het eerste puntje voor ASV'33 is binnen.

Zondag de belangrijke wedstrijd uit tegen Keldonk, een ploeg die tot nu toe nog alle wedstrijden verloren heeft, in deze nog prille competitie voor beiden een dus cruciale wedstrijd.

Opstelling ASV'33; Martijn Verbakel, Robbert Mol, René de Vries, Jordy Kuijpers, Pim v.d. Tillaart, Pim Dubois, Erwin van Dijk (Lucas v.d. Ven), Ronny Heijmans, Michiel v.d. Steen, Thomas Fritsen (Thijs van Uden).