Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Zorghoeve de Malbergh te Beek en Donk is op zoek naar een vrijwilliger die voor de zorgvragers een lekker bakje koffie kan maken en schenken. Ook zou je de kantine netjes kunnen houden en ondertussen een praatje kunnen maken met de zorgvragers.

Ze zoeken iemand voor op woensdag. Ze zoeken iemand die het gezellig vindt om lekker bezig te zijn met van alles. Iemand die het fijn vindt voor anderen te zorgen en het gezellig vindt om een praatje te maken.

Voor een stichting die in 't Oude Raadhuis aan het Heuvelplein exposities organiseert zoeken zij een vrijwilliger. Exposities van verschillende aard, te denken aan beeld, schilderijen, fotografie, viltkunst, bloemsierkunst, edelsmeedkunst en wat zich nog meer kan voordoen. 't Oude raadhuis geeft kunstenaars een podium om hun werk ten toon te stellen. Daarnaast bezoeken basisscholen de exposities en de stichting ondersteunt hen daarin. Ook bieden zij bruidsparen de mogelijkheid om bij hen te trouwen, waarin zij dan een begeleidende en organiserende rol spelen. De stichting is ook actief en betrokken bij activiteiten die in Laarbeek plaatsvinden. Zij zoeken in eerste instantie versterking in algemene zin en na enige tijd in overleg specifieke taken. Kom gerust eens meedraaien. De Stichting zoekt vooral ook verjonging, maar leeftijd speelt niet echt een rol. Een keer per maand is er een algemene vergadering en daarnaast wat kleinere taakjes die wisselend tijd vragen.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.