Afbeelding

RC de Oude Molen trakteert diamanten bruidsparen

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - RC de Oude Molen bestaat dit jaar 60 jaar. Daarom nodigt de vereniging alle diamanten bruidsparen, van de Gemeente Laarbeek, uit om hun KerstROLLERshow bij te wonen.

Zij hebben elk jaar een wervelende Show op rolschaatsen waar het publiek geniet van dans, theater, vaart, ritme, humor en ontroering in gevarieerde bijzondere acts. De aanpak van de show is semiprofessioneel, maar met de sfeer en ambiance van een vereniging. De jonge leden van de club zorgen voor de ontroering, en de oudere leden laten zien wat jaren van trainen en ervaring opdoen voor resultaten geeft. Door enthousiaste bezoekers worden ze vaak vergeleken met Holiday on Ice, waarbij ze hen zeker zoveel waarderen.

Omdat de vereniging 60 jaar bestaat leek het hen leuk om de diamanten bruidsparen uit Laarbeek van hun show te laten genieten. Zij nodigen daarom alle diamanten bruidsparen uit om op zondag 17 december om 11.00 uur de KerstROLLERshow te komen bezoeken.

Wilt u gebruik maken van dit aanbod bel of mail met Marion van Lieshout. Graag reageren voor 7 november 2017. Tel. 06-12473139. Mail: pr@rcdeoudemolen.nl.