Afbeelding

Keezen bij Sparta'25

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Keezen is een Oud-Hollands bordspel. Het is een combinatie van mens-erger-je-niet en pesten. Het Keezenspel heeft een hoog 'pestgehalte' en naast enig tactisch inzicht speelt ook geluk met de speelkaarten een belangrijke rol.

Het keezenspel wint steeds meer aan populariteit en het aantal deelnemers bij Sparta'25 stijgt gestaag. Er zijn leuke prijzen te winnen maar bovenal is het een super gezellige avond in de kantine.

Op woensdag 25 oktober is de volgende Keezavond. De organisatie nodigt je graag uit om je in te schrijven voor deze gezellige spellenavond. Deelname is niet alleen voor Sparta leden. Iedereen mag meedoen. Je kunt je inschrijven via de site van Sparta'25. Klik daar in de agenda op Keezen en je komt bij het inschrijfformulier. Maar je kunt ook een mail sturen naar: sparta25keezen@gmail.com.

Het Keezen begint om 19.30 uur. Zij verwachten dat je rond 19.15 aanwezig bent. Rond 23.00 uur worden de PLUS waardebonnen (€20,00, €15,00 en €10,00) uitgereikt aan de winnaars.