Afbeelding

Kletsavonden in het Heidurp

Algemeen Carnaval

Mariahout – In het Heidurp zijn ze alweer volop bezig met de voorbereidingen voor hun kletsavonden. Het kriebelt al bij de deelnemers van eigen bodem waar ze heel trots op zijn, wat ze toch weer elk jaar in dit kleine dorp in elkaar zetten met zijn allen. Enkele groepen van afgelopen jaar zijn al weer enkele weken (sommige maanden) aan het verzinnen wat ze met de kletsavonden op planken kunnen laten zien. Welke groepen er allemaal te zien zijn weten men nog niet precies.

Maar in de wandelgangen gaan de namen van de Skon Vrouwkes, Erpels uit`t zakske, Werus wa anders en Kiekons weer in de ronden. Er is blijkbaar ook een groep bezig met nieuw aanstormend talent! Als er soms mensen zijn die graag mee willen doen, die kunnen voor meer informatie terecht bij: Jan Egelmeers op 06-22520224 of jantje1961@live.nl.

De drie kletsavonden die altijd snel uitverkocht zijn, vinden plaats op 20, 26 en 27 januari 2018 in het Buurthuis in Mariahout. De kaartverkoop voor leden is op vrijdag 15 december van 18.00 tot 19.00 uur en voor niet leden van 19.00 tot 20.00 uur in het bargedeelte van het Buurthuis te Mariahout. Voor leden geld wel dat ze de lidmaatschapskaart mee moeten brengen.

Op deze avonden zijn ook de hoogheden met hun gevolg weer aanwezig. Maar ja, wie zouden dat zijn? In het Heidurp wordt er zijn best gespeculeerd maar een goede inzending is er helaas nog niet ontvangen. Misschien dat de tweede hint iets meer duidelijkheid geeft.

Hierbij geeft de organisatie dan ook hun tweede hint: 'Ze gaan de goede richting in'.

Denkt u te weten wie het is, schrijf het op en lever het in bij: John Brugmans, Tuindersweg 41, 5738BK, Mariahout. Voor degene die het goed raad wordt er een prijs verloot. Op de avond zelf kan er ook geraden worden en daar wordt ook een prijs onder de goede namen verloot.

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en www.heikneutersmariahout.nl.