Afbeelding

'Trip down memory lane' Heerlijke ontspanningsmiddag voor Zonnebloem Aarle-Rixtel

Algemeen Senioren

Aarle-Rixtel - De gasten van stichting Zonnebloem Aarle-Rixtel werden afgelopen donderdag weer getrakteerd op een heerlijke ontspanningsmiddag in de Dreef te Aarle-Rixtel.

Onder het genot van een hapje en een drankje werden er foto’s vertoond van vroeger. Oude foto’s van mensen die vroeger in Aarle-Rixtel woonden of nog steeds wonen. Zo kwam er een foto van Harrie de Schoenmaker voorbij en familie van Bommel.

Ook waren er foto’s te zien van verschillende locaties in Aarle-Rixtel. Zoals de eerste woningen aan de Molenstraat hoek Laarweg, de Dorpsstraat en het oude noodgebouw bij de Mariëngaarde. Er werden veel herinneringen opgehaald.

Na de pauze werden er videoclips gedraaid van Nederlandstalige muziek uit de jaren ‘70. Zo kwamen Corrie en de rekels voorbij, Gert en Hermien en ook Willem met zijn waterpomptang.

Als afsluiting was er een loterij met veel leuke presentjes. Het was een geslaagde ontspanningsmiddag.

In november wordt de gezamenlijke theatermiddag gehouden van de vier Zonnebloem afdelingen van de gemeente Laarbeek. Deze zal in de Dreef te Aarle-Rixtel gehouden worden. Houdt u daarom goed uw brievenbus in de gaten voor de uitnodiging. U kunt De Zonnebloem ook volgen op Facebook: facebook.com/zonnebloemaarlerixtel.