Afbeelding

Sollicitatieworkshop Laarbeek Werkt

Algemeen Algemeen

Laarbeek - De werkgroep Laarbeek Werkt heeft dit jaar diverse workshops op het gebied van solliciteren aangeboden. Tijdens de laatste twee bijeenkomsten van dit jaar bieden zij werkzoekenden de gelegenheid om praktisch aan de slag te gaan met solliciteren onder begeleiding van de werkgroepleden.

Als werkzoekende kun je op dinsdag 31 oktober van 10.00 tot 12.00 uur werken aan je CV, je profiel op LinkedIn, een sollicitatiebrief of oefenen met het voeren van een sollicitatiegesprek.

Verder is er volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen of te netwerken met anderen. Dit alles met het doel om elkaar van dienst te kunnen zijn bij het verwerven van een nieuwe baan.

De workshop is bedoeld voor zowel oud-deelnemers, als nieuwe geïnteresseerden. Zij wisselen tussen de 4 gemeenschapshuizen van Laarbeek, ditmaal vindt het plaats in Buurthuis Mariahout, Bernadettestraat 43 in Mariahout. Aanmelden is fijn, maar niet noodzakelijk, en kan via info@laarbeekwerkt.nl. Meer informatie over Laarbeek Werkt is te vinden op www.laarbeekwerkt.nl.