Afbeelding

Voorverkoop 'Wedden Dat Je Lacht'

Algemeen Carnaval

Lieshout - Vorig jaar waren de 'Wedden Dat Je Lacht' avonden van C.V. de Raopers wederom een echt hoogtepunt van het jaar. Het geweldige programma en de mooie locatie zorgden ervoor dat de avonden snel uitverkocht waren.

Dit jaar houden de Raopers weer twee avonden en wel op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari. De voorverkoop voor deze avonden is op maandag 13 november in het Dorpshuis in Lieshout vanaf 19.30 tot 21.00 uur. Dit jaar in het programma de winnaar van de zilveren narrenkap en de Brabants kampioen.

Ook dit jaar krijgen de trouwe leden van de Club van 50 voorrang bij deze voorverkoop en krijgen ook nog eens €5,00 korting op de eerste vier kaarten. Geïnteresseerden die de vereniging een warm hart toedragen en dit voordeel niet aan zich voorbij willen laten gaan, kunnen zich aanmelden voor 1 november via secretariaat@cvderaopers.nl, de jaarlijkse bijdrage is zoals de naam al doet vermoeden €50,00.

Hoofdgast van deze avond is natuurlijk de nieuwe prins die op 11 november wordt onthuld. Inmiddels staat Raopersgat al bol van speculaties wie de nieuwe Prins gaat worden. Hier volgen hint nummer 4 en 5.

4e Hint: Groen/Wit zit in zijn bloed.
5e Hint: Hij verbetert de wereld.