Hint 7
Hint 7

Wie van de 22 is... de nieuwe Prins van Ganzegat?

Algemeen Carnaval

Aarle-Rixtel - Nog eventjes geduld voor de nieuwe Hoogheid van Ganzegat, nog ruim 2 weken en dan is het namelijk zover. Prins Hans d'n 3e gaat dan daadwerkelijk de scepter overdragen. Uiteraard jammer voor Prins Hans d'n 3e, maar ze sluiten natuurlijk wel een geweldig carnavalsjaar af onder leiding van deze Hoogheid en zijn Prinses Astrid.

Zoals vorige week al aangegeven is op 11 november ook de bekendmaking van de nieuwe Jeugdprins en -prinses op het bordes van de Couwenbergh. Tevens nemen ze afscheid van enkele Jeugdraad van 11 leden en worden er ook weer een aantal nieuwe leden geïnstalleerd. Alvorens het programma zal starten bij de Couwenbergh start er vanaf 't Heuveltje een heuse lampionnentocht voor alle kinderen uit Ganzegat. Samen met de Ganzegatse Hofkapel en de leden van Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat vertrekken alle Ganzegatters en Ganzegatterinekes dan naar de Couwenbergh voor het officiële gedeelte. Vertrek vanaf 't Heuveltje om 18.30 uur en het programma bij de Couwenbergh start om 19.00 uur.

Zodra de nieuwe Prins van Ganzegat en het nieuwe Jeugdpaar bekend is gemaakt, vindt het Prinsenbal plaats bij Café/Zaal Bij van Dijk vanaf 20.45 uur, waar iedereen de gelegenheid krijgt om de nieuwe Hoogheden te feliciteren.

7e hint
Maar voor het zover is gaat de zoektocht naar de nieuwe Prins van Ganzegat verder. Bij deze ontvangt u de 7e hint voor de nieuwe Hoogheid. De 6 eerder gegevens hints zijn gedeeltelijk al gegeven via DeMooiLaarbeekKrant en alle hints zijn ook te vinden op de Facebookpagina en website: www.ganzegat.nl.

Om de zoektocht voor u naast deze hint nog wat makkelijker te maken, geven ze bij deze ook een lijst van 22 namen. Tussen deze namen schuilt dus ook de naam van de Prins van Ganzegat 2018: Patrick Bruinsma, Peter Verschuren, Erik van der Velden, Jorg Krijnen, Jelle de Jongh, Hein van de Laar, Dirk Verhoeven, Ruud van Kilsdonk, Richard Kerste, Frans van den Heuvel, Willian Vlemmings, Henrie van Vijfeijken, Thijs Engels, Stephan Smits, Jean-Carl Otten, Arjan van Boxtel, Ruud van de Weijer, Jurgen Peters, David Verstappen, Jan Verbakel, Patrick Verschuuren en Stephan Verleisdonk.

Nogmaals deel en like de hints en zorg ervoor dat u op 11 november weet wie de Prins van Ganzegat is. Eerder is al aangegeven dat hier wederom mooie prijzen tegenover staan, namelijk VIP-tickets voor een van de Ganzekwekavonden. Op zaterdagochtend 11 november wordt in samenwerking met Bakkerij van Brug een stemhok geplaatst, waar u de Prins van Ganzegat kan raden. Speciaal voor deze gelegenheid houdt Bakkerij Van Brug een smakelijke appelflappenactie. Bent u benieuwd? Kom dan maar langs bij Dorpsstraat 19! Tot snel.