Afbeelding

Jeugdprinsenbal in het Heidurp

Algemeen Carnaval

Mariahout – Voor groep 8 van de basisschool is het weer bijna zover. Wie volgen prins Simon en prinses Chantal, adjudant Ibbe, hofdame Evi en nar Sanne op die het afgelopen jaar geweldig hebben geregeerd over het Heidurp.

Na een gezellige kennismakingavond met ouders en kinderen, weten ze dat er vele toekomstige prinsen en prinsessen zijn. De eventuele prinsen hebben hun leus al kunnen oefenen, zodat ze een beetje konden wennen om zo ineens op een groot podium te staan met ouders als publiek erbij. Er hebben dit jaar 26 kinderen zich aangemeld voor het jeugdcarnaval.

Er wordt gestart met een geweldige spannende quiz en deze keer is het niet de jongens tegen de meisjes maar iets heel anders. Als dit allemaal goed verlopen is komen de kinderen die zich opgegeven hebben op het podium en krijgen een lot. Daarna trekken ze zich allemaal terug in een aparte ruimte en dan kan de loterij beginnen. Als alle ouders gespannen klaar staan in een erehaag zal rond de klok van 16.00 uur de nieuwe jeugdprins, prinses, adjudant, hofdame, nar en raad op het podium verschijnen. Dit belooft weer een spectaculaire middag te worden die u niet mag missen. Dus kom gerust een kijkje nemen en samen er een mooie middag van maken.

Dit alles staat te gebeuren op zondag 5 november vanaf 13.30 uur in het buurthuis van Mariahout.

Voor de grote prinsencommissie valt het allemaal niet mee. Het blijkt toch moeilijk te zijn wie de nieuwe prins van het Heidurp wordt. Na relatief twee makkelijke hints zijn er nog steeds geen goede inzendingen binnengekomen.

Daarom geeft de prinsencommissie hierbij een derde hint: 'kilometervreters'.

Denkt u te weten wie het is, schrijf het op en lever het in bij: John Brugmans, Tuindersweg 41, 5738BK, Mariahout. Onder degene die het goed raden zal er een prijs worden verloot. Op de avond zelf kan er ook geraden worden en daar zal ook een prijs onder worden verloot.

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en www.heikneutersmariahout.nl.