Afbeelding

Succesvol repetitieweekend als opmaat voor spetterend promsconcert

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - De slagwerkgroepen van Koninklijke harmonie O&U en EMM uit Boekel hebben afgelopen weekend hun tweede en laatste repetitieweekend gehouden in Muziekcentrum het Anker als voorbereiding op het aankomende promsconcert 'Slag om het Anker XL'.

Tijdens dit weekend is er intensief gerepeteerd aan de vele acts en muziekstukken, maar hebben ze ook een zeer gezellige avond in Boekel gehad, waar ze tijdens een quiz de bijzonderheden van elkaars vereniging hebben leren kennen.

Na de ontspanning op zaterdag werd er op zondagochtend weer hard gerepeteerd en dit keer ook met het combo en de zangers. Onder andere de Beek en Donkse zangtalenten Bowen Straatman, Marianke Hobé en Emma van der Heijden zullen het podium bestijgen tijdens het promsconcert.

In de middag werd afgesloten met een openbare repetitie, waar het eerste nieuwsgierige publiek kwam luisteren. De reacties waren zeer enthousiast en er werden meteen kaartjes gekocht. De dirigenten waren aan het einde van de middag dan ook zeer enthousiast over het bereikte niveau; "Het is nu alleen nog de puntjes op de i zetten" aldus Rob van Doore, dirigent van O&U.

Heeft u ook zin in een spetterend en afwisselend concert? Slag om het Anker XL vindt plaats op zaterdag 4 november om 20.00 uur in Muziekcentrum 't Anker. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij Bloematelier De 4 Seizoenen en Fietsvakman v/d Berg. Ook online zijn kaartjes verkrijgbaar via de Facebookpagina van de slagwerkgroep van O&U en hier kunt u ook een voorproefje van het concert bekijken.