Wintertoernooi van start bij Jeu de Boulesclub Beek en Donk

Algemeen Sport

Beek en Donk - Voor Jeu de Boulesclub Beek en Donk is afgelopen zaterdag het wintertoernooi van start gegaan. Dit toernooi omvat 7 speeldagen verdeeld over 7 maanden. De laatste speeldag zal dus in april zijn.

Elke maand is er een speeldag op zaterdag. De wedstrijden worden allen gespeeld in de mooie, verwarmde Jeu de Boules speelhal aan de Veghelsedijk in Mariahout. Alle wedstrijden beginnen om half 13.30 uur en zijn tussen 16.30 en 17.00 uur afgelopen. Iedereen heeft dan drie partijen gespeeld telkens met een andere partner en tegen andere tegenstanders.

Dankzij Jan van den Heuvel, lid van de Mariahoutse club, waren ze bij de start met 20 deelnemers zodat ze allen doublettes konden spelen. Na afloop van de eerste middag telden ze 3 deelnemers met 3 gewonnen partijen, 8 deelnemers met 2 gewonnen partijen en 4 deelnemers met 1 gewonnen partij. De overige deelnemers konden allen maar verliespartijen noteren.

Ze hebben nu dus 3 partijen gespeeld: er komen nog 6 speeldagen. Er zijn dus nog 18 partijen te gaan. Alles is nog mogelijk. De ereplaatsen zijn nog lang niet vergeven!