Afbeelding

Uitslag Nationale Zonnebloemloterij

Algemeen Algemeen

Lieshout - De afgelopen maanden hebben de vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Lieshout hun jaarlijkse lotenverkoop gehouden. De loterij maakte deel uit van de Nationale Zonnebloemloterij. Op 9 oktober was de trekking.

De landelijke organisatie van de Zonnebloem organiseert tal van activiteiten, zoals dagtochten en diverse aangepaste vakanties waar jaarlijks heel veel zieken en gehandicapten van genieten. Bovendien leggen bijna 40.000 vrijwilligers per jaar meer dan een miljoen bezoeken af aan mensen die door ziekte of handicap aan huis gebonden zijn en behoefte hebben aan persoonlijke aandacht. Ook de afdeling Lieshout heeft meer dan 20 vrijwilligers, die dit soort huisbezoeken afleggen. Maar behalve deze huisbezoeken organiseert de plaatselijke afdeling ook allerlei activiteiten, die voor de minder mobiele en veelal aan huis gekluisterde, vooral oudere mensen, een fantastische afleiding zijn. Het feest bij Franciscushof bij gelegenheid van de kermis begin september (foto) is daarvan een prachtig voorbeeld. De gasten genoten met volle teugen van de kermisspellen, de lekkere hapjes en drankjes en van de muziek van het Seniorenorkest. Daarom ook is het deel, dat de afdeling van de loterijopbrengst mag houden, heel erg welkom. Want zonder geld kun je dit soort activiteiten niet organiseren. De Nationale Vereniging De Zonnebloem, maar in het bijzonder de afdeling Lieshout, is daarom alle kopers van loten heel erg dankbaar.

Trekking loterij
De trekking van de loterij 2017 heeft inmiddels op 9 oktober plaatsgevonden. Het blijkt nu dat van de door de vrijwilligers van de afdeling Lieshout verkochte loten op slechts één lot een prijs is gevallen. Die prijs, een fotoboek t.w.v. €17,90, is gevallen op het lotnummer 0788095. Op www.zonnebloem.nl vindt u overigens de volledige trekkingslijst. De Zonnebloem afdeling Lieshout feliciteert de gelukkige van harte met de gewonnen prijs. Voor het ontvangen van de prijs staan de instructies aan de achterzijde van het lot. Jammer, dat slechts op één lot een prijs is gevallen. Maar eigenlijk is elk verkocht lot een prijs voor de gasten van de Zonnebloem. En die zijn u daarvoor erg dankbaar.