Afbeelding

Verhuizing Rabo geldautomaat in Aarle-Rixtel

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel – Het pand aan de Dorpsstraat 10 in Aarle-Rixtel krijgt binnenkort een nieuw bestemmingsplan. Daarom verhuist de Rabobank haar geldautomaat binnenkort naar een nieuwe locatie, 100 meter verderop. Vanaf 2 november kunnen alle inwoners van Aarle-Rixtel geld opnemen op de nieuwe locatie in de Kerkstraat. De nieuwe vrijstaande Rabobank geldautomaat wordt gevestigd aan de rand van het parkeerterrein ter hoogte van de supermarkt.

"Voor de leefbaarheid in Aarle-Rixtel vinden we het erg belangrijk om de geldautomaat te behouden", aldus Peter van Loon, directeur Particulieren en Private Banking bij Rabobank Peel Noord. "We zijn daarom ook erg blij dat we in goed overleg met de dorpsraad en de gemeente een nieuwe locatie hebben gevonden, niet ver van de oude locatie. De nieuwe automaat komt, ter hoogte van het parkeerterrein van supermarkt MCD, in de Kerkstraat te staan. De nieuwe pinlocatie is goed zichtbaar en toegankelijk voor iedereen, ligt nog steeds in het hart van Aarle-Rixtel én voldoet aan de gestelde veiligheidseisen van nu. We streven er samen met de dorpsraad naar om de automaat zo veel als mogelijk in het straatbeeld op te laten gaan. De nieuwe geldkiosk wordt daarom voorzien van prominente, herkenbare beelden uit Aarle-Rixtel ".

Tijdens de verplaatsing is de automaat even buiten gebruik. Inwoners van Aarle-Rixtel kunnen van 30 oktober t/m 1 november terecht bij de dichtstbijzijnde Rabobank geldautomaat in Beek en Donk aan het Heuvelplein 12. Een overzicht van alle Rabobank geldautomaten in de buurt is te vinden op rabobank.nl/peelnoord.