Colet Claessens (m)
Colet Claessens (m)

Lieshoutse Colet Claessens een van de uitblinkers in Kerstshow

Sport Evenementen

Mierlo/Laarbeek - Voor de Mierlose rolschaatsvereniging Olympia is een drukke tijd aangebroken. De komende periode wordt door de rolschaatsters alles in het werk gesteld om een mooie kerstshow op te voeren in december. Colet Claessens uit Lieshout doet al vele jaren mee en heeft ook dit jaar hard getraind om de verschillende shownummers onder de knie te krijgen en de show tot een spektakel te maken.

In een afwisselend aanbod van verschillende nummers laten alle rijdsters van de vereniging zien wat zij geleerd hebben. Maar niet alleen voor de rijdsters is dit een periode van hard werken. Ook vele vrijwilligers doen wekelijks en sommigen zelfs dagelijks hard hun best om de kerstshow mogelijk te maken. Alle kostuums in de kerstshow zijn handgemaakt en worden stuk voor stuk van honderden glitters voorzien door de vrijwilligers die dagelijks aan de slag gaan in het naaiatelier. De vrijwilligers van de werkgroep zorgen ervoor dat de shownummers nog beter tot hun recht komen door het bouwen van schitterende decors en het schilderen van doeken. Dan zijn er nog de trainsters waarvoor niet alleen de trainingsuren op de baan tellen, maar ook de vele uren daaraan voorafgaand waarin muziek wordt gezocht en choreografieën worden bedacht. Verder zijn er nog vele andere vrijwilligers die zich inzetten om de kerstshow ieder jaar weer tot een spektakel te maken.

Dit jaar zal het publiek meteen aan het begin van de show al worden verrast door een combinatie van rolschaats- en muziekspektakel. Ook wordt dit jaar aandacht besteed aan enkele actuele thema's zoals Amber Alert en worden normale zaken tot de verbeelding gebracht. Heeft u bijvoorbeeld wel eens stil gestaan bij de wonderlijke wereld van water? De rijdsters laten het u graag zien. In een kerstshow als deze kunnen de echte Disney klassiekers natuurlijk niet ontbreken en nemen de kleine dametjes de bezoekers mee naar het altijd gezellige Tirol.

Ieder jaar is de show weer helemaal anders, met nieuwe kostuums, decors en verrassende elementen. Vanaf 1 november start de kaartverkoop. Wees er op tijd bij want het is de moeite waard om te komen kijken naar de kerstshow in het sfeervolle kersttheater.

Voor het eerst dit jaar zijn de tijden van de shows op zondag aangepast. De shows vinden plaats op zaterdag 16 december om 19.30 uur en zondag 17 december om 12.30 uur en 16.00 uur in Sporthal de Weijer, Heer van Scherpenzeelweg 22 te Mierlo.

Kaartverkoop
Kaartjes zijn te koop bij Plus Supermarkt van Doornmalen in Mierlo en bij De Peperkorrel Cadeau- schoenen en kledingboetiek, Heuvel 95 in Geldrop. Telefonisch reserveren is mogelijk via 06-58888443 en online kunt u kaartjes reserveren via kerstshow@rvolympia.nl.