Archieffoto van de vogelshow in 2015
Archieffoto van de vogelshow in 2015 Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Vogeltentoonstelling in Beek en Donk

Algemeen Evenementen

Laarbeek - Vogel Vereniging Laarbeek is de afgelopen weken druk bezig geweest met de organisatie van de Kring Kampioenschappen. Aan deze vogeltentoonstelling (11 en 12 november) zijn vogels ingezonden door leden van vogelverenigingen uit; Eindhoven, Mierlo / 't Hout, Helmond en Vogelvereniging Laarbeek. Totaal zijn er zo'n 550 vogels te bewonderen van verschillende pluimage.

De beoordeling van deze vogels wordt gedaan door ervaren keurmeesters van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Zij beoordelen deze vogels en wijzen de Kampioenen en de 1ste prijzen aan. Voor iedereen een unieke gelegenheid om deze vogels te bewonderen en van dichtbij te bekijken. Er zullen zeker vogels bij zijn die u nooit in levende lijve hebt gezien.

Wilt u meer weten over deze vogels, er zijn altijd leden aanwezig welke u alles kunnen vertellen over deze mooie hobby. U kunt ook de nodige informatie/advies krijgen als u denkt dat dit een hobby voor u is, en als u lid wilt worden, kan dit natuurlijk ook tijdens de tentoonstelling of via v.v.laarbeek@onsbrabantnet.nl of bel naar 0499-423607.

De vogelshow wordt gehouden bij Café/Zaal van de Burgt, Heuvelplein 21 in Beek en Donk. Er is voldoende parkeergelegenheid. De openingstijden van deze vogelshow zijn zaterdag 11 november van 13.00 tot 21.00 uur en zondag 12 november van 10.00 tot 16.00 uur. Er is ook een verkoopklasse aanwezig.