Afbeelding

Veterinnen Sparta'25 kampioen

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Dit seizoen zijn een fanatiek, maar gezellig clubje, dames begonnen aan de vrouwen 30+ competitie. Zij worden ook wel de veterinnen genoemd. Maar zij zien wel er beter uit dat de veteranen. Zeker in de nieuwe tenues gesponsord door bouwbedrijf Paul Meulensteen.

De competitie voor deze dames wordt gespeeld op vrijdagavond. Dan komen drie of vier teams bij elkaar om die avond tegen elkaar te voetballen. Ze spelen dus twee of drie wedstrijden van elk een half uur. Elke club is een keer gastvrouw voor de teams.

Afgelopen vrijdag was Sparta'25 de ontvangende club. Sparta speelde tegen RKVVO, tegen DEES en tegen Heeze. Sparta'25 was overduidelijk het beste team deze avond. De dames wisten elke partij met overtuigende cijfers te winnen. Tegen RKVVO en DEES werd met 4-0 gewonnen. Tegen Heeze wisten de dames zelfs 9 keer het net te vinden zonder een tegengoal te incasseren. Aangezien bij vorige ontmoetingen de veterinnen ook de betere ploeg waren, kon het kampioenschap worden gevierd.

Na de wedstrijden werd het kampioenschap gevierd in het clubgebouw tijdens de georganiseerde Ladies Night. De kantine was voor de gelegenheid gezellig versierd en roze verlicht. De loterij die door het dames voetbal werd georganiseerd heeft ook nog een goede opbrengst gehad voor komende activiteiten van de dames. Het is een gezellige avond geworden.

Proficiat veterinnen en succes tijdens de komende competitie.