Afbeelding

Voorbespreking De Werkgroep

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek - De komende week vinden in Laarbeek de commissievergaderingen plaats. De Werkgroep houdt de voorbespreking van de vergadering in het Buurthuis van Mariahout. Deze bespreking, op maandag 13 november, begint om 20.15 uur. U bent van harte welkom om mee te praten over de toekomst van Laarbeek. De koffie staat klaar.

In de cie Sociaal Domein op 14 november komt aan de orde; Het beleid rond bijzondere bijstand, minima en schuldhulpverlening en de WMO verordening 2018. In de cie Ruimtelijk Domein op 15 november; de afvaltarieven, bestemmingsplan de Hoge Regt, aanpassing komgrens Beek en Donk, beleidsplan licht in de openbare ruimte, verhardingsbeheer 2018. In de cie Algemene Zaken op 16 november; diverse algemene zaken.

De Werkgroep ziet u graag bij deze voorbespreking. Mocht dat niet lukken en wilt u uw mening toch kenbaar maken, dan kunt u dat doen per mail: dewerkgroep@gmail.com of via een van de commissie- of raadsleden. U kunt de mailadressen en contactgegevens vinden op www.dewerkgroep.nl.