Afbeelding

Achterbanoverleg PvdA Laarbeek

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek - Fractie en bestuur van de PvdA afdeling Laarbeek willen graag samen met u de komende commissievergaderingen voorbereiden. Op maandag 13 november om 19.00 uur zitten de leden bij MFC De Dreef, Duivenakker 76 in Aarle-Rixtel bij elkaar om deze vergaderingen te bespreken.

U bent van harte welkom om uw standpunten met PvdA Laarbeek te delen.

Voor dinsdag 14 november vergaderen de commissieleden Sociaal domein van alle fracties over onder andere de WMO verordening 2018 en wordt advies gevraagd over het conceptprogramma waar de doelen zijn opgenomen om de inwoners van Laarbeek meer financieel zelfredzaam te maken en zo armoede te voorkomen.

Op woensdag 15 november staat de commissie Ruimtelijke Ordening op de agenda. Tijdens deze vergadering komen de bouwplannen in Laarbeek en verschillende bestemmingsplannen ter tafel.

De commissie Algemene zaken komt op donderdag 16 november bijeen.

De volledige agenda's van de commissievergaderingen kunt u vinden op de website van de gemeente Laarbeek onder de link bestuur en vervolgens raadscommissies.

Laat uw mening horen en praat mee over de belangrijkste onderwerpen in uw gemeente. Info: Facebookpagina PvdA Links in Laarbeek