Logo mooilaarbeek.nl
Werk van Sheila Haasnoot   | Fotonummer: e18ccd
Werk van Sheila Haasnoot (Foto: Sheila Haasnoot)
Kunst en Cultuur

Expositie Sheila Haasnoot in 't Oude Raadhuis

Beek en Donk - Sheila Haasnoot schildert emoties en gedachtes. Een eigentijdse weergave en kleurrijke, pakkende kunst. Ze exposeert in 't Oude Raadhuis te Beek en Donk van 25 november tot en met 17 december. Op 25 november is de opening. Om 16.00 uur wordt het startsein gegeven voor de solo expositie van SHEESNUT Art, genaamd 'NJOY ART'. Sheila Haasnoot laat zien waar genieten van kunst om gaat, laat u verleiden!

Deze solo expositie valt samen met de start van haar eigenkunst galerie, SHE Art Gallery. Sheila Haasnoot opende afgelopen 5 november met veel succes SHE Art Gallery te Nuenen, een galerie vol eigentijdse, toegankelijke kunst. Zij maakt zelf natuurlijk ook deel uit van de vele, diverse kunstenaars die daar exposeren, maar maakt voor 't Oude Raadhuis graag een uitstapje naar Beek en Donk.

NJOY ART is Sheila's visie. Genieten van kunst is waar kunst voor bedoeld is. Genieten door de kunstenaar en de kunstliefhebber! Zelf schildert zij al vele jaren volgens deze insteek. Zij streeft niet naar perfectie op het doek maar wel naar het perfecte plaatje, zoals het bij je binnenkomt. Een gedachte, emotie of een vraag. Haar werken zijn altijd kleurrijk en expressief.

Sheila ontvangt kunstliefhebbers op de vernissage 25 november en zij vertelt enthousiast over haar (nieuwste) werk. 25 t/m 17 november zijn de deuren van 't Oude Raadhuis in Beek en donk geopend in de weekenden van 14.00 tot 17.00 uur. Neemt u voor meer informatie over SHEESNUT Art en SHE Art Gallery gerust een kijkje op de website: www.SheArtGallery.com.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>