De N279, ter hoogte van Aarle-Rixtel
De N279, ter hoogte van Aarle-Rixtel

Inloopbijeenkomst N279 Veghel-Asten

Algemeen Verkeer

Beek en Donk - Gedeputeerde Staten van de Provincie Noord-Brabant hebben in juli 2017 een besluit genomen over het voorkeursalternatief voor de N279 Veghel - Asten. Besloten is om de aansluitingen en kruisingen van de N279 ongelijkvloers te maken (behalve in Veghel en nabij Ommel).

De N279 blijft voor nu grotendeels 2x1-baans. In Veghel wordt de N279 2x2-baans met gelijkvloerse aansluitingen. Bij Helmond komt een omleiding om de wijk Dierdonk. Dit voorkeursalternatief wordt komend jaar verder uitgewerkt in een Provinciaal Inpassingsplan. De provincie wil het Inpassingsplan in 2018 ter inzage leggen en de uitvoering van het project in 2020 starten.

De provincie nodigt ondernemend Laarbeek graag uit voor een inloopbijeenkomst. Tijdens deze avond word je geïnformeerd over het proces, de stand van zaken tot en met de uitvoering van het project. Er zijn zowel collega's van de gemeente, het Waterschap Aa en Maas als de provincie Noord-Brabant aanwezig om vragen te beantwoorden.

De informatiebijeenkomst vindt plaats op maandag 13 november van 19.00 tot 21.00 uur in het gemeentehuis. Iedereen is van harte welkom, aanmelden is niet nodig.