Howeko zoekt vrijwilligers

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Dat steeds meer mensen de weg weten te vinden naar Howeko is een feit en daar zijn ze blij mee. Ondanks dat de pensioengerechtigde leeftijd steeds verder naar achter schuift, zijn er ook nog steeds mensen die afscheid nemen van de baas en over meer vrije tijd beschikken.

De activiteiten bij Howeko geven veel mensen een fijne besteding van een deel van die vrije uren. Howeko biedt tal van activiteiten aan. Dat alles gebeurt in gezelschap van een groep mensen met tijd voor een kop koffie en een gezellig gesprek. Met name het onderlinge contact maakt het verblijf bij Howeko zo waardevol. Bij de laatste open dag in oktober kwamen veel inwoners van Laarbeek kennis maken en volgden er nieuwe aanmeldingen voor een van de groepen.

Het bestuur van Howeko probeert alles voor de bezoekers in goede banen te leiden. Daarbij zijn ze afhankelijk van de vele vrijwilligers, die de groepen als begeleider ondersteunen. Nu de groepen groter worden, is Howeko op zoek naar extra begeleiders.

Waar zijn ze naar op zoek?
Je hebt een goed gevoel bij de activiteiten en je vindt het gezellig om zo'n groep wekelijks te begeleiden; mensen een advies te geven bij het maken van hun werkstuk, maar ook gewoon een luisterend oor te hebben voor de dingen van elke dag. Daarnaast zijn ze ook op zoek naar een bestuurslid, die mede verantwoordelijk wil zijn voor het draaiend houden van de prachtige stichting. Als dat je aanspreekt, neem dan contact op via onderstaand emailadres. Mocht je nog twijfelen, dan kunnen ze via een goed gesprek nog beter uitleggen waar ze voor staan en wat zij verwachten.

Wil je eerst even rondneuzen, dan loop je gewoon tijdens de openingstijden binnen en spreek iemand van het bestuur aan voor meer informatie. Kijk ook op www.howeko.nl of mail naar info@howeko.nl.