Kolderzitting in Beek en Donk

Algemeen Carnaval

Beek en Donk - Een Kolderzitting is een theater waar prominente Beek en Donkenaren op ludieke wijze hun verhaal vertellen met dit eerste jaar als thema: 'Waar ligt de grens'.

Het programma speelt zich af op carnavalszondagochtend in koldercafé 'In de Burcht' aan het pittoreske Heuvelplein. De deuren gaan open om 09.00 uur waar u tot 10.00 uur wordt onthaald met 'mik mi ei'.

Van 10.00 tot 10.30 uur gaat men gezamenlijk repeteren. Klokslag 10.30 uur beklimt de eerste Kolderaar het spreekgestoelte om zijn kolder over het publiek uit te strooien. Let op, er mag gelachen worden. Tot circa 12.00 uur kolderen de kolderaars er op los. Aansluitend blijft het gezellig en wordt iedereen uitgenodigd om deel te nemen aan de nabeschouwing. Toegang is gratis op vertoon van uw gratis vrijkaart. Zorg dat u deze gratis vrijkaarten te pakken krijgt, dit mag u niet missen.

Blijf de organisatie volgen via: facebook.com/kolder5741 waar verdere informatie verstrekt wordt en de namen van de prominente Kolderaars gedurende de komende tijd bekend gemaakt worden. Tot op de Kolderzitting!