Afbeelding

Recepties CV De Heikneuters

Algemeen Carnaval

Mariahout – Nu bijna alle prinsen bekend zijn is de eerste prinsenreceptie van Laarbeek in het Heidurp. Op zaterdag 25 november is het weer een drukte van jewelste bij Café De Pelgrim in Mariahout. De jeugdreceptie staat als eerste op het programma en deze begint dan ook om 14.30 uur.

Er is dan gelegenheid om prins Job, prinses Jasmijn, adjudant Tum, hofdame Fieke, nar Peer en de rest van de raad te feliciteren. Prins Freddy, prinses Natascha, adjudant Twan, hofdame Esther en de gehele raad plus hoge raad is hierbij aanwezig. Ook de buurdorpen zijn hier met hun carnavalsverenigingen aanwezig. Na de officiële gedeeltes barst er dan ook weer een heus bal los onder begeleiding van een dj en kan de polonaise beginnen. Deze receptie duurt tot 17.00 uur.

Als alle buikjes weer gevuld zijn is het de beurt om Prins Freddy, prinses Natascha, adjudant Twan en hofdame Esther te feliciteren. Hier zijn ook alle jeugdhoogheden plus raad bij aanwezig. De Grottendorfers zorgen voor de muzikale klanken en alle drie de dansmariekes groepen laten hun dans op deze dag zien. Ook Sambaband Heisa ontbreekt op deze dag niet. Zoals andere jaren wordt het weer een zeer drukke receptie waarbij weer vele mooie woorden worden gesproken. De receptie begint om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Aansluitend is het weer bal en zorgt de dj dat er niemand stil staat op de dansvloer. Dus komt allen en maak er met z'n allen er een mooie maar vooral gezellige dag van voor jong en oud.

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en www.heikneutersmariahout.nl.