Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Algemeen

Laarbeek - MEE Zuidoost Brabant helpt mensen met een beperking bij het maken en onderhouden van vriendschappen. Want iets ondernemen wordt makkelijker én leuker als je het samen kunt doen.

Als vrijwilliger organiseer en begeleid je circa 1x per maand een leuke, ontspannende activiteit. Denk hierbij aan naar de film gaan, een terrasje pikken, BBQ, wandelen etc. Opleiding of ervaring is niet noodzakelijk. MEE voorziet je met alle plezier van goede training!

Dagbesteding Gasterij Buitengewoon Smakelijk is een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Ze hebben een eigen auto tot hun beschikking, alleen zijn ze niet dagelijks in de mogelijkheid om cliënten te kunnen vervoeren vanwege de bezetting. Ze zoeken een vrijwilliger die in het bezit is van een rijbewijs en in de ochtenden tussen 08.00 en 09.00 uur en in de middag tussen 15.30 en 16.30 beschikbaar zou willen zijn om een enkeling van de cliënten van en naar de dagbesteding te vervoeren. Dagen zijn in overleg bespreekbaar.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.