Logo mooilaarbeek.nl
Blink!; werk van Sheila Haasnoot   | Fotonummer: 709792
Blink!; werk van Sheila Haasnoot
Kunst en Cultuur

Expositie Sheila Haasnoot in 't Oude Raadhuis

Beek en Donk - Sheila Haasnoot maakt al haar hele leven schilderijen. Ze is lid van het Kunstenaarsgenootschap KUBRA (Kunstenaars Brabant). Haar schilderijen zijn veelal in acryl, kleurrijk en vol expressie. Sheila zet graag een emotie op doek, een vraag of gedachte. Zaterdag 25 november wordt haar expositie 'NJOY ART' om 16.00 uur geopend bij 't Oude Raadhuis in Beek en Donk. Sheila Haasnoot laat zien waar genieten van kunst om gaat. Laat u verleiden!

Sinds 2005 heeft ze diverse cursussen gevolgd in binnen- en buitenland o.a. aan The London Art College en paintbrushen aan de ArtSchoolHelmond. NJOY ART is Sheila's visie. Genieten van kunst is waar kunst voor bedoeld is. Genieten door de kunstenaar en de kunstliefhebber! Zelf schildert zij al vele jaren volgens deze insteek. Zij streeft niet naar perfectie op het doek maar wel naar het perfecte plaatje, zoals het bij je binnenkomt. Een gedachte, emotie of een vraag. Haar werken zijn altijd kleurrijk en expressief.

Deze solo-expositie valt samen met de start van haar eigen kunst galerie, SHE Art Gallery. Sheila Haasnoot opende afgelopen 5 november met veel succes SHE Art Gallery te Nuenen, een galerie vol eigentijdse, toegankelijke kunst. Zij maakt zelf natuurlijk ook deel uit van de vele, diverse kunstenaars die daar exposeren, maar maakt voor 't Oude Raadhuis graag een uitstapje naar Beek en Donk. Haar nieuwste werk is daar te zien.

Sheila ontvangt u als kunstliefhebber op de vernissage 25 november en vertelt enthousiast over haar werk. Open elke zaterdag en zondag van 25 november tot en met 17 december van 14.00 tot 17.00 uur. In verband met de start van haar eigen kunst galerie is ze zelf niet alle dagen aanwezig. Wilt u haar graag persoonlijk treffen of spreken? Neem dan even contact met haar op.

Voor de verloting heeft ze een kunstwerk beschikbaar gesteld. Door mee te doen aan de verloting kunt u dit originele kunstwerk winnen, en helpt u tegelijkertijd 't Oude Raadhuis onderhouden (prijs per lot € 2,00).

Kijk voor meer informatie op www.oudraadhuis.nl of Facebook: T Oude Raadhuis. En voor contact met Sheila/informatie over SHEESNUT Art en SHE Art Gallery: www.SheArtGallery.com.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>