Afbeelding

Jubilarissen gehuldigd bij TTV Een en Twintig

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Tafeltennisvereniging Een en Twintig uit Beek en Donk werden afgelopen zondag liefst vijf jubilarissen gehuldigd. Onder luid applaus werd het vijftal in de schijnwerpers gezet.

Addy Verbakel is dit jaar liefst 25 jaar lid. Hij werd in 1992 lid van de vereniging en speelde daar zowel bij de jeugd als de senioren. De laatste jaren is hij zeer actief als vrijwilliger. Hij staat regelmatig achter de bar, helpt waar mogelijk en is enorm betrokken bij de vereniging. Tonny van den Eijnde is iemand die al langere tijd actief is als tafeltennisser binnen TTV Een en Twintig. Steevast werkt hij zijn wedstrijden af en daar heeft hij veel plezier in. Tonny is dit jaar maar liefst 25 jaar lid is. Chris Kluijtmans heeft een lange geschiedenis binnen de vereniging. Hij speelde zelf lange tijd competitie en was jarenlang actief binnen het bestuur, waar hij de rol van secretaris bekleedde. Hij verzorgde langere tijd bardiensten op competitieavonden en ook nu nog is Chris van grote waarde voor de vereniging. Dit jaar is Chris maar liefst 50 jaar lid. Onder de jubilarissen zitten ook clubkampioenen. Eén van deze kampioenen is Hans Gruijters. Hij werd in het jaar 1988/1989 clubkampioen van TTV Een en Twintig. Zijn kwaliteiten als tafeltennisser kwamen goed van pas bij het geven van training. Dit jaar is Hans 50 jaar lid.

60-jarig jubileum
In 1957 werd Toon van den Eijnde jr. lid van TTV Een en Twintig. Hij werd in 1970 clubkampioen. Enkele jaren eerder volgde hij de cursus jeugd tafeltennisinstructeur. Hij slaagde met groot gemak. Toon verzorgde later binnen de verenging de trainingen. In 1970 maakt hij deel uit van het eerste team. Voorzitter Jeroen Engelhart sprak lovende woorden over Toon en refereerde aan een bijzondere prestatie: "In 1970 sleept Toon samen met Mari Vogels de Brabantse dubbeltitel in de eerste klasse in de wacht. Een unieke prestatie. Een unieke prestatie is ook zijn jubileum van dit jaar. Toon is dit jaar zestig jaar lid van onze vereniging, van harte gefeliciteerd."