Fenne Bongers
Fenne Bongers

Kerstconcert in Zorgboogcentrum de Regt

Algemeen Evenementen

Beek en Donk – Stichting Vrienden van de Regt houdt dinsdag 19 december een kerstconcert in Zorgboogcentrum de Regt. Hier zijn niet alleen de eigen bewoners van harte welkom, maar ook ouderen die er niet wonen. Er is gezorgd voor een prachtig, afwisselend programma waarmee de bezoekers helemaal in kerstsfeer kunnen komen.

Eén van de optredende artiesten is zangeres Fenne Bongers. Zij is niet een van de minste. Zo stond ze o.a. op de planken in de musical 'Jekyll en Hyde' en neemt ze deel aan 'Shrek de Musical', die in november 2018 in première gaat. In Beek en Donk leverde ze haar bijdrage aan het carnavalsconcert van harmonie O&U. Haar prachtige stemgeluid gaat menig bezoeker dan ook zeker betoveren. Het 'Beek en Donks Gemengd Koor', dat al sinds 1950 actief is, komt eveneens het concert verrijken met een optreden. Het koor heeft meer dan 250 nummers op haar repertoire staan. Uiteraard wordt een deel daarvan tijdens het kerstconcert gezongen. Voor de instrumentale invulling van een gedeelte van het concert zorgt het Dwarsfluittrio van harmonie O&U.

Het kerstconcert wordt gehouden op dinsdag 19 december en begint om 19.00 uur in de Gasterij van de Regt. Supermarkt 'Plus van Balkom' zorgt voor lekkere hapjes en voor wat lekkers bij de koffie. De entree is gratis.

Deze en vele andere activiteiten voor de bewoners van de Regt worden mede mogelijk gemaakt door de stichting 'Vrienden van de Regt'. Het lidmaatschap kost €15,00 per jaar. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: vriendenvanderegt@outlook.com. Meer informatie is te lezen op: www.facebook.com/vriendenvanderegt.