Afbeelding

Wijnactie Harmonie O&U Beek en Donk

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Wacht u nog even met het aanvullen van uw wijnvoorraad voor de feestdagen. Zaterdag 25 november komen leden van Harmonie O&U bij u aan de deur met een mooie rode en een heerlijke witte wijn. De opbrengst van deze actie is bestemd voor de aanschaf en het onderhoud van de instrumenten.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is hebben ze twee mooie wijnen uitgekozen voor hun wijnactie. Door de gezamenlijke inkoop met de harmonie van Lieshout kunnen zij u een goede kwaliteit bieden en de prijs toch nog redelijk houden. De rode wijn is een nieuwe. Een heerlijke Merlot met een diepe, helderrode kleur. In de neus rijpe en brede aroma's met tonen van zoete kersen. In de mond een fluweelzachte structuur en een ronde smaak met vanille, pruimen en chocolade. Een volle, elegant drinkende rode wijn uit het Zuidfranse land. Heerlijk zachtdrinkend voor alledag.

De witte is dezelfde als vorig jaar, een Les Grez Chardonnay. Een volle witte wijn uit de Languedoc, goudgeel van kleur met veel typiciteit door de duidelijke tonen van brioche en amandelen. Les Gres betekent zandsteen en verwijst naar de samenstelling van de bodem van de wijngaarden waar deze mooie gastronomische wijn vandaan komt. Zij combineert prima met visgerechten, rijke voorgerechten of milde witvleesgerechten.

De wijnen zijn gemakkelijk te drinken, maar ook leuk om cadeau te geven. De prijs is €6,00 per fles. Voor een doos van 6 flessen betaalt u €35,00. U steunt daarmee de harmonie.