Archieffoto WiSH Outdoor 2017
Archieffoto WiSH Outdoor 2017 Foto: Liesbeth van Boxtel

WiSH vernieuwt en focust zich op Brabantse gezelligheid

Algemeen Evenementen

Beek en Donk – Het bruist bij WiSH Outdoor. Na elf succesvolle edities, voorzien van zonnebrand of regenlaarzen, zijn er weer gave nieuwe ideeën. Wat te denken van concerten in het Grand Theater, een overkapt theater? DeMooiLaarbeekKrant wil en mag er alles van weten. WiSH Outdoor gooit het over een andere boeg..

"We zijn een Laarbeeks feest"
Met het festivalterrein om de hoek, de bezoekers straks weer aan hun voeten, ligt het kantoor van WiSH centraal aan de Bosscheweg. En dat blijft zo. Op 29, 30 juni en 1 juli 2018 is het zover. WiSH-mannen Jimmy van der Leemputten en Tim Klomp Bueters kunnen bijna niet wachten bekennen ze eerlijk. Samen met hun achterban hebben ze de balans opgemaakt. "We hebben gekeken naar wie onze bezoekers zijn. Dat zijn heel veel gezellige mensen: veel Brabanders, Laarbekenaren en veel buitenlanders. Die komen voor de Brabantse sfeer en de diversiteit van dit festival. Daar willen we op focussen, want dat past ook bij ons, in plaats van groots en Engels. Vandaar dat we de lezers van DeMooiLaarbeekKrant als eersten willen laten weten van dit avontuur!"

"Je wilt blijven verbazen"
Over de nieuwe programmering vertelt Jimmy: "Op de zondag komt er meer pop, komen er meer bandjes, en dat geldt ook voor de zaterdag." Tim vult aan: "Er komt een Grand Theater. Vergelijk het met een mini Ziggo Dome, waar elk uur een nieuwe artiest, met een geweldige geluid- en lichtshow op het podium staat! Populaire muziek die eigenlijk iedereen wel leuk vindt." Jimmy, trots: "Alles is daar overkapt waardoor we het programma weersonafhankelijk maken, in de vetste tent die je je maar kunt bedenken!" In totaal zullen er circa dertien 'areas' te vinden zijn, waarin meer gezelligheid en humor terug te vinden is. "Interactief en met gekke, creatieve, ideeën waarbij we – zeker weten – verwachtingen gaan overtreffen!"

Speciaal voor campinggasten en vips
Ook nieuw in 2018 is de – sssssst, niet verder vertellen – silent disco afterparty. Met koptelefoons op kun je afstemmen op drie verschillende kanalen: hele foute muziek, hip hop of hardstyle. Zelf even kiezen en dan swingen. Dat dit een verrassend beeld geeft, zal niemand verbazen. Heb je er al zin in?

Op naar WiSH:
De kaartverkoop start op 29 november om 20.00 uur. Je kunt een ticket voor een dag of een weekendticket kopen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Check alles op de vernieuwde, Nederlandstalige site: www.wishoutdoor.com

Vrijdag 29 juni : 19:00 – 01:00 uur (silent disco 00:30 – 02:30)
Zaterdag 30 juni : 13:00 – 01:00 uur (silent disco 00:30 – 02:30)
Zondag 1 juli: 13:00 – 00:00 uur

DeMooiLaarbeekKrant 'wisht' WiSH succes en is erbij in 2018.